Δωρεάν αποστολή άνω των 60 €

Γυναικεία Sneakers

Δεν υπάρχουν προϊόντα που να ταιριάζουν με την επιλογή.

Back to top

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ SNEAKERS ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ONLINE ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
Φαντάστικές τιμές σε μοναδικά γυναικεία sneakers από το Fashionmix. Εκτός από κομψότητα και ομορφιά η σύγχρονη γυναίκα ζήτα και άνεση. Τί ποιό ωραίο από το να κερδίσετε το ιδανικό συνδυασμό αυτών των τρίων συμαντικών προϋποθέσεων; Στο κατάστημα μας κάθε γυναίκα μπορείνα διαλέξει ανάμεσα σε άνετα, πρωτότυπα και επιτυχημένα μοντέλα γυναικεία sneakers και αθλητικά παπούτσια.


ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ SNEAKERS ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ FASHIONMIX?
Σας προτείνουμε ποικιλία μοντέλων παπούτσια για διαφορετικές περιπτώσεις, τα μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως κατά τις ζεστές επόχες, έτσι και κατά τις ψυχρές και μπορούν να συνδιαστούν και με αθλητική και με καθημερινή ένδυση. Οι συλλογές μας εντυπωσιάζουν με τις χαμηλές και ψηλές τους πλατφόρμες, τις άνετες χαμηλές και ψηλές σόλες, την πρακτικότητα και δυναμικότητα. Ανάμεσα στα μοντέλα μας μπορείτε να βρείτε slip-on sneakers, υφασμάτινα sneakers, δερμάτινα sneakers, πάνινα sneakers,sneakers από οικολογικό δέρμα, ελαστικά πάνινα sneakers, sneakers κάλτσα, sneakers με κορδέλες, sneakers με τρίχα, τριχωτά sneakers, sneakers χωρίς κορδόνια και πολλά άλλα. Οι προτάσεις μας υπάρχουν σε διαφορετικές παραλλαγές, με διακοσμήσεις και με στυλιζαρισμένα στοιχεία- με χρυσόσκονη, πέρλες, πέτρες, πούλιες, ασημί και χρυσά sneakers, αλυσίδες, δύχρωμα, λεπτομέρειες, κορδόνια, τρύπες, σατέν κορδόνια, πολύχρωμα μοτίβα, καρδίες, επιγραφές love, αστεράκια, επιγραφές, ελαστικά κορδόνια, καψούλια, κεντήματα και πολλά άλλα.

Παραγγείλτε το δικός σας ζευγάρι ηλεκτρονικά στο FASHIONMIX τώρα! Θα είσαστε ελκυστική κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και θα νιώθετε άνεση σε κάθε περίπτωση.