Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Φούτερ για ζευγάρια

Φούτερ για ζευγάρια

Δεν υπάρχουν προϊόντα που να ταιριάζουν με την επιλογή.

Back to top

Φούτερ για ζευγάρια – το τέλειο δώρο για ερωτευμένους με και χωρίς αιτία

  • Γιατί φούτερ για εκείνον και εκείνην;
  • Πώς να επιλέξω στάμπα για τα φούτερ;
  • Τιμές των φούτερ για ζευγάρια
  • Η ποιότητα της στάμπας των φούτερ
  • Πώς να πλένετε και πώς να διατηρείσετε τα φούτερ για ζευγάρια
  • Φούτερ για ζευγάρια ως δώρο

Έχετε βρει το σωστό ηλεκτρονικό κατάστημα για να παραγγείλετε φούτερ για ζευγάρια. Από τις παρακάτω γραμμές θα μάθετε περισσότερα για τα φούτερ για ζευγάρια και πώς να τα χρησιμοποιήσετε ή γιατί να τα δωρίσετε ή να κάνετε έκπληξη σε κάποια οικογένεια ή στον αγαπημένο σας άνθρωπο.

Γιατί φούτερ για εκείνον και εκείνην;

Ακόμη δεν ξέρετε πως τα φούτερ για ζευγάρια είναι πολύ cool; Για πρώτη φορά τα ανακαλύψατε και πέσατε πάνω τους; Τα φούτερ για εκείνον και εκείνην είναι από τα πιο φανταστικά συμπληρωματικά ρούχα, από τις πιο εκπληκτικές ιδέες για δώρο και ένα αστείο στοιχείο στη σχέση σας. Εκτός από αυτό, τα δικά μας φούτερ είναι εξαιρετικά απαλά ως προς την ύλη τους, δεν είναι πολύ χοντρά, έτσι ώστε να ιδρώσετε και να μην μπορείτε να τα φοράτε ανεξάρτητα από την περίπτωση (σε κανένα δεν αρέσουν τα χοντρά φούτερ με επένδυση που μας ιδρώνουν και με τα οποία μας βασάνιζαν στα μαθητικά μας χρόνια). Ναι, τα φούτερ μας δεν έχουν φερμουάρ, όμως μπορείτε να τα βγάλετε από πάνω σας με μια απλή κίνηση.

Πώς να επιλέξω στάμπα για τα φούτερ;

Στο Fashionmix έχουμε μεγάλη ποικιλία από στάμπες για φούτερ για ζευγάρια. Οι δικοί μας σχεδιαστές μόνοι τους σκέφτονται και σχεδιάζουν τις στάμπες, συμμορφώνοντας τες με τις τάσεις της μόδας. Χρησιμοποιούμε φυσικά και εμπνεύσεις από το διαδίκτυο, όπως πάντα στοχεύουμε στο να έχουμε σύγχρονες νέες εικόνες στα φούτερ μας.

Έχουμε διάφορα είδη στάμπες στα φούτερ μας:

Με μεγάλες ή μικρές εικόνες

Στη συλλογή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα βρείτε πολλά μοντέλα φούτερ για εκείνον και εκείνην με πυκνές μεγάλες ή μικρές εικόνες. Διαλέξετε εάν επιθυμείτε να συγκεντρώνετε τα βλέμματα πάνω σας από μακριά ή θέλετε η ερωτική σας στάμπα να μείνει ινκόγκνιτο.

Με μεγάλες ή μικρές επιγραφές

Για εκείνους από εσάς που δεν αγαπούν τις εικόνες και προτιμούν τις επιγραφές (μάλλον επειδή έχετε πολλά τατουάζ με επιγραφές πάνω σας), στο ηλεκτρονικό μας κατάλογο έχουμε φούτερ με μεγάλες και μικρές επιγραφές, σύντομα και μακρά μηνύματα. Το μοντέλο Φούτερ για ζευγάρια Love My Girl Love My Boy σε μαύρο είναι μεγάλη επιτυχία.

Με επιγραφές και εικόνες

Πιθανόν αυτά τα μοντέλα να είναι τα πιο λατρεμένα και αγαπημένα των πελατών μας. Σ’ αυτήν την κατηγορία είναι τα επιτυχημένα μας μοντέλα Φούτερ για ζευγάρια The Boss The Real Boss σε μαύρο και Φούτερ για ζευγάρια King 01 & Queen 01 σε μαύρο. Γιατί όχι και Μπόνι και Κλάιντ Φούτερ για ζευγάρια Bonnie 01 & Clyde 01 σε μαύρο;

Με παιχνιδιάρικες στάμπες

Φούτερ για ζευγάρια με παιχνιδιάρικες στάμπες όπως με πρίζες, με βελάκια και βέλη είναι πολύ διάσημα, ενώ μία από τις πιο αστείες είναι Φούτερ για ζευγάρια Plug And Play σε μαύρο.

Στάμπες με σούπερ ήρωες

Έχουμε φούτερ με ήρωες όπως ο Μίκυ Μάους και ο Μπάτμαν. Μερικά από τα best-seller μοντέλα μας είναι Φούτερ για ζευγάρια Love Him Love Her σε μαύρο ή Φούτερ για ζευγάρια We Are Hoping σε μαύρο.

Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες

Φούτερ για ζευγάρια με χριστουγεννιάτικες στάμπες είναι διαθέσιμα μόνο το Δεκέμβρη. Ελαφάκια, χριστουγεννιάτικα έλκηθρα και Άγιος Βασίλης - διαθέτουμε παρόμοιες στάμπες.

Τιμές των φούτερ για ζευγάρια

Ναι, μπορούμε να πούμε πως έχουμε φθηνά φούτερ για δύο. Όμως φθηνά επειδή η τιμή τους είναι χαμηλή, χάρη στις μεγάλες ποσότητες φούτερ για ερωτευμένους που παραγγέλνουμε. Δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε πως οι στάμπες μας στα φούτερ είναι από τις καλύτερες στην αγορά, καθώς χρησιμοποιούμε ένα δοκιμασμένο εργαστήριο εκτύπωσης για την κατασκευή τους.

Η ποιότητα της στάμπας των φούτερ

Στάμπα είναι η πασίγνωστη λέξη που έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε, όμως στην πραγματικότητα τα περισσότερα παρόμοια φούτερ και φούτερ για ζευγάρια είναι με ψηφιακή εκτύπωση (DTG), κάτι το οποίο εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση τους. Οι στάμπες των φούτερ εκτυπώνονται σε μοντέρνο εκτυπωτήριο με το καλύτερο μηχάνημα για ψηφιακή εκτύπωση Kornit, σύμφωνα με αποδεδειγμένη τεχνολογία. Οι στάμπες προετοιμάζονται από άτομο, εκτυπώνονται και έπειτα, ξανά από άτομο, ελέγχονται εάν είναι κατάλληλα για πώληση. Φούτερ με στάμπες, οι οποίες δεν είναι τέλειες, δε φτάνουν μέχρι την αποθήκη του Fashionmix, αντίστοιχα δε γίνεται να σας τα στείλουμε μέσω κούριερ. Η χαμογελαστή ομάδα του ηλεκτρονικού καταστήματος Fashionmix ελέγχει κάθε ένα φούτερ - εάν η στάμπα είναι σε ευθεία γραμμή, όπως και αν το φούτερ βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Πουλάμε και κοντομάνικα μπλουζάκια και φούτερ για ζευγάρια- χρησιμοποιούμε την ίδια ξανά μέθοδο εκτύπωσης.

Πώς να πλένετε και πώς να διατηρείσετε τα φούτερ για ζευγάρια

Η ομάδα μας έχει δοκιμάσει να πλύνει στο πλυντήριο τα φούτερ στους 30 βαθμούς και έπειτα να τα βάλει στο στεγνωτήριο ρούχων. Η στάμπα διατηρείται. Έχουμε επαναλάβει τη διαδικασία αυτήν πολλαπλές φορές. Φυσικά, όσο περισσότερο πλένετε τα φούτερ και όσο περισσότερο τα βάζετε στο στεγνωτήριο ρούχων, τόσο περισσότερο η ύλη θα επιδεινώνεται και η στάμπα θα ξεθωριάζει. Όμως μπορείτε να παραγγείλετε νέα, για να διαφοροποιήσετε. Και όπως είπαμε, οι τιμές δεν είναι υψηλές και μπορείτε να αγοράσετε ξανά.
Είναι σημαντικό να πλένετε τα φούτερ στους 30 βαθμούς και όχι πάνω από τους 40 ή 50. Σας συμβουλεύουμε πάντα να επιλέγετε πρόγραμμα «πλύσιμο στο χέρι» όταν πλένετε τα φούτερ στο πλυντήριο. Το στύψιμο δεν είναι από τους μεγαλύτερους φίλους των ρούχων, όπως όλοι γνωρίζουμε.

Φυσικά, δεν πρέπει να σιδερώνετε τα φούτερ πάνω στη στάμπα. Θα το επαναλάβουμε άλλη μία φορά, για να είμαστε σαφής - μην περνάτε με σίδερο πάνω από τις στάμπες. Θα χαλάσετε τα φούτερ σας, ενώ εμείς από το Fashionmix δεν μπορούμε να δεχθούμε την εγγύηση και να τα αλλάξουμε. Θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούργια.

Διατηρείτε τα φούτερ για ζευγάρια καθαρά και τακτοποιημένα, επιλέξτε τα σωστά απορρυπαντικά πλυσίματος. Αφαιρείτε τις τρίχες των κατοικιδίων σας και θα είστε ευχαριστημένοι κάθε φορά που εσείς και το άλλο σας μισό τα φοράτε.

Φούτερ για ζευγάρια ως δώρο

Σκεφτείτε πώς μπορείτε να εκπλήξετε το άλλο σας μισό, εάν του παραγγείλετε ηλεκτρονικά φούτερ για ζευγάρια με ενδιαφέρον στάμπα. Η περίπτωση μπορεί να είναι Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά. Όμως όχι μόνο οι πρωτοχρονιάτικες εορτές μπορούν να είναι η αιτία για matching δώρα. Του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια εξαιρετικά κατάλληλη εορτή στην οποία το άλλο σας μισό να λάβει ένα βαμβακερό δώρο με γλυκύτατη στάμπα. Και Ο! Έκπληξη! - Εσείς θα έχετε το άλλο μισό του δώρου το οποίο θα συμπληρώνει τη στάμπα ή φούτερ με την ίδια στάμπα. Τί πιο ωραίο από το να δείξεις σε κάποιον πόσο τον αγαπάς την ημέρα των ερωτευμένων.

Τα φούτερ για ζευγάρια είναι κατάλληλα για δώρο και για γενέθλια, ονομαστική εορτή, επέτειος. Η ιδέα είναι καλή, καθώς είτε μόνο ο άντρας είτε μόνο η γυναίκα έχει εορτή, αυτόματα με σετ φούτερ για ζευγάρια και το άλλο μισό έχει δώρο. Μπορείτε να τα επιλέξετε και ως δώρο για bachelor πάρτυ, γιατί όχι και για δώρο γάμου. Πρέπει να είστε δημιουργικοί και το δώρο σας θα είναι νούμερο ένα στο πάρτυ. Αξέχαστο, φωτογραφημένο, κοινοποιημένο!