Δωρεάν αποστολή άνω των 60 €

Μπλουζες για ζευγάρια

Προϊόντα 1 - 48 από 216

1 2 3 4 5

Μπλουζες για ζευγάρια

Προϊόντα 1 - 48 από 216

1 2 3 4 5
Back to top

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ FASHIONMIX- ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ!
Στόχος μας είναι να σας προτείνουμε πρωτότυπα και μοντέρνα μπλουζάκια, τα οποία προκαλούν συγκίνηση και χαμόγελο στο άλλο σας μισό. Κάντε ρομαντικό δώρο κατάλληλο όπως για την εορτή των ερωτευμένων ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ, έτσι και για χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πρωτότυπα, ενδιαφέροντα και σχεδιασμένα με πολύ αγάπη, τα μπλουζάκια μας είναι ένας αξέχαστος τρόπος με τον οποίο να εκπλήξετε το άλλο σας μισό.


ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ ΣΤΟ FASHIONMIX
Σε αυτήν την κατηγορία διαλέξαμε ποικιλία μοντέλων μπλούζες για ζευγάρια. Τα σετ μπλουζάκια για ερωτευμένους αποτελούνται από δύο κοντομάνικα μπλουζάκια με ίδια ή διαφορετικά σχέδια ή επιγραφές. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια μοναδική σύνθεση πάνω στο ζευγάρι. Ανάμεσα στις στάμπες πάνω στα μπλουζάκια για ερωτευμένα ζευγάρια μπορείτε να βρείτε στάμπες με αστείες επιγραφές, συμπληρωματικές εικόνες, αγαπημένους ήρωες κινούμενων σχεδίων, εκκλήσεις αγάπης και πολλά άλλα.


ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ?
Τα μπλουζάκια υπάρχουν σε διαφορετικά μοντέλα, τα οποία κατασκευάζονται από ανεξάρτητους σχεδιαστές, μοιράσου μαζί μας τα μοναδικά σου έργα. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα μπλουζάκια και η ευέλικτη και καινοτόμος ψηφιακή στάμπα σας εγγυούνται ένα μοναδικό προϊόν σε προσιτή τιμή, το οποίο διαφέρει από τα περισσότερα μπλουζάκια με στάμπα.


ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ?
Κάθε προϊόν κατασκευάζεται ύστερα από παραγγελία. Αφού διαλέξετε το σετ που σας αρέσει και το παραγγείλετε μέσα από την ιστοσελίδα μας, το χρονικό όριο παράδοσης αυξάνεται με 1-2 εργάσιμες ημέρες από το κλάσσικο χρονικό όριο παράδοσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Χαρίστε ευτυχία με τα μπλουζάκια μας, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα FASHIONMIX!