Δωρεάν αποστολή άνω των 60 €

Επιστροφές και Αλλαγές

1. Κάθε προϊόν που αγοράστηκε από το online κατάστημα www.fashionmix.gr μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόν στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: info@fashionmix.gr. Στο μήνυμα επιστροφής γράψτε:

 • Τον αριθμό της παραγγελίας Σας
 • Την αιτία για την επιστροφή.
 • Εάν επιθυμείτε να κάνετε αντικατάσταση με άλλο νούμερο ή άλλο προϊόν.
 • Τον τραπεζικό λογαριασμό (εάν επιθυμείτε να Σας επιστρέψουμε τα χρήματα).
 • Εάν θα χρησιμοποιήσετε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών για την αποστολη του προιοντος.
 • Η, εαν θελετε εμεις να στειλουμε στην θεση σας αιτηση προς την κουριερ Speedex , για να σας επισκευτει εκπροσωπος της και να λαβει το προιον απο εσας (σε αυτή την περίπτωση η τιμή προμήθειας θα είναι χαμηλότερη)

3. Εάν στείλετε το προϊόν με εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής Σας, η αποστολή πρέπει να γίνει στην εξής διεύθυνση:

Rapido Express / ref. Fashionmix

1202 Sofia, Bulgaria

Str. Industrialna 11

Σε αυτην την περιπτωση ο ρισκος να χαθει η να υπαρξει ζημεια στο εμπορευμα κατα την μεταφορα του αναλαμβανεται απολυτως απο τον πελατη

Τα μεταφορικα εξοδα στις επιστροφες και αλλαγες πληρωνονται απο τον πελατη!

4. Η προθεσμία αποκατάστασης χρημάτων, εάν το επιθυμείτε, είναι 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος που επιστρέψατε.

5. Η αποκατάσταση χρημάτων γίνεται μόνο τραπεζικώς.

6. Μπορείτε να ανταλλάξετε το προϊόν Σας με διαφορετικό ή με άλλο  μέγεθος.  Εάν επιθυμείτε να κάνετε ανταλλαγή, πρέπει να παραγγείλετε το άλλο μέγεθος ή προϊόν και στο πεδίο για σχόλια να γράψετε «ανταλλαγή παραγγελίας αριθ. ########». Εάν το προϊόν είναι πιο ακριβό, θα πρέπει να πληρώσετε την διαφορά της τιμής. Εάν το προϊόν είναι πιο φθηνό, θα Σας αποκαταστήσουμε το ποσό της διαφοράς.

7. Εάν έχετε επιστρέψει το προϊόν με δική Σας εταιρεία ταχυμεταφορών (για δικό μας λογαριασμό) εμείς θα παρακρατήσουμε την αξία της προμήθειας από το ποσό που θα Σας αποκαταστήσουμε ή θα προσθέσουμε αυτό το ποσό στην καινούργια Σας παραγγελία (εάν επιθυμείτε αντικατάσταση).

8. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Σε περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής - τέλος για την παράδοση και την επιστροφή θα είναι σε βάρος σας.

9. Σε περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το online κατάστημα www.fashionmix.gr, αυτά πρέπει να πληρούν τους εξής όρους:

 • Τα προϊόντα να είναι στην συσκευασία τους, η οποία να είναι σε άριστη κατάσταση
 • Τα προϊόντα να μην είναι με σχισμένες και/ή ελλιπείς ετικέτες και/’η αξεσουάρ
 • Τα προϊόντα να μην έχουν υποστεί πλύσιμο και/ή χημική επεξεργασία
 • Τα προϊόντα να μην έχουν φορεθεί
 • Τα προϊόντα να μην έχουν λερωθεί
 • Τα προϊόντα να μην έχουν σιδερωθεί

Εάν προϊόν που επιστράφηκε από πελάτη δεν ανταποκρίνεται στους προαναφερόμενους όρους, εμείς έχουμε δικαίωμα να μην αποκαταστήσουμε το χρηματικό ποσό.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλάβαμε το δέμα σας. Εάν η επιστροφή των προϊόντων εγίνε με δικό μας κούριερ, από το χρηματικό ποσό προς επιστροφή θα παρακρατηθούν μεταφορικά έξοδα αξίας 5.99 ευρώ.

10. Προϊόντα που έχουν σταλεί προς εμάς με αντικαταβολή δεν θα γίνονται δεκτά.

11. Ενστάσεις για προϊόντα με ελαττώματα αποδέχονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι δηλώσεις επιστροφής. Η προθεσμία ενστάσεων για ύπαρξη ελαττωμάτων είναι 14 ημερών.

12. Εάν η ένσταση για ύπαρξη ελαττωμάτων ανταποκρίνεται στην αλήθεια, εμείς θα αποκαταστήσουμε την τιμή που έχετε πληρώσει συν όλα τα έξοδα ταχυμεταφοράς εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

13. Σε περίπτωση ένστασης για ύπαρξη ελαττωμάτων, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να κάνει δήλωση για ταχυμεταφορά προς εμάς και όχι να επιστρέψει το προϊόν με εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής του.

14. Αλλαγες και επιστροφες για εσωρουχα και μαγιο , αγορασμενα απο το ηλεκτρονικο καταστημα Fashionmix , δεν γινονται δεκτες.